Er du allerede med I kampen mod madspild?

Måske ved I det slet ikke om I allerede er certificerede, fordi aftaler og systemer har det med at gå glemsel i takt med skiftende medarbejdere. I er altid velkomne til at kontakte sekretariaet for at få klarhed over om I er allerede er certificerede.  Hvis I har brug for nye diplomer og stickers, så hjælper vi gerne med det.

Find et REFOOD Certificeret spisested

Find et REFOOD certificeret spisested nær dig eller i den by, hvor du ønsker at spise eller overnatte. Blandt vores medlemmer finder du også cateringvirksomheder, virksomheder med egen kantine, skoler, institutioner og fødevareproducenter. Du kan søge efter vores medlemmer her

Vi har en stadig i strøm af nye medlemmer. Listen bliver opdateret med jævne mellemrum, men hvis der et et medlem du ikke kan finde, så er du velkommen til at kontakte os.

Det spørger nye og eksisterende medlemmer om

Du kan downloade den digitale udgave af REFOOD mærket i vores pressekit.

Her finder du både REFOOD mærket uden årstal, men du kan også finde mærket, for det pågældende år du blev certificeret i. Er du i tvivl om, hvornår du blev certificeret, kan du enten se det på dit REFOOD diplom eller kontakte REFOOD mærket.

Det er gratis at være medlem af REFOOD mærket.

Nej. Ordningen er frivillig og tillidsbaseret. Kunderne og de spisende skal nok hjælpe med at kontrollere, hvis de finder ud af at der ikke sorteres korrekt eller at et medlem ikke lever op til de inititiativer der står på diplomet