Har du deltaget i afstemningen om Årets medlem i REFOOD mærket?

REFOOD mærkets bestyrelse har nomineret tre kandidater blandt de indkomne forslag. I udvælgelsesprocessen har de lagt særligt mærke til de små, kreative og innovative detaljer, som kandidaterne har integreret i deres daglige arbejde i køkkenerne og blandt de spisende. Skynd dig at stemme!

Er du allerede med I kampen mod madspild?

Måske ved I det slet ikke om I allerede er certificerede, fordi aftaler og systemer har det med at gå glemsel i takt med skiftende medarbejdere. I er altid velkomne til at kontakte sekretariaet for at få klarhed over om I er allerede er certificerede.  Hvis I har brug for nye diplomer og stickers, så hjælper vi gerne med det.

Find et REFOOD Certificeret spisested

Find et REFOOD certificeret spisested nær dig eller i den by, hvor du ønsker at spise eller overnatte. Blandt vores medlemmer finder du også cateringvirksomheder, virksomheder med egen kantine, skoler, institutioner og fødevareproducenter. Du kan søge efter vores medlemmer her

Vi har en stadig i strøm af nye medlemmer. Listen bliver opdateret med jævne mellemrum, men hvis der et et medlem du ikke kan finde, så er du velkommen til at kontakte os.

Det spørger nye og eksisterende medlemmer om

Du kan downloade den digitale udgave af REFOOD mærket i vores pressekit.

Her finder du både REFOOD mærket uden årstal, men du kan også finde mærket, for det pågældende år du blev certificeret i. Er du i tvivl om, hvornår du blev certificeret, kan du enten se det på dit REFOOD diplom eller kontakte REFOOD mærket.

Det er gratis at være medlem af REFOOD mærket.

Nej. Ordningen er frivillig og tillidsbaseret. Kunderne og de spisende skal nok hjælpe med at kontrollere, hvis de finder ud af at der ikke sorteres korrekt eller at et medlem ikke lever op til de inititiativer der står på diplomet

REFOOD mærket er en tillidsbaseret certificeringsordning. Det er ganske gratis at blive certificeret medlem af mærket, men det kræver dog at I tilslutter jer mindst tre madspildsreducerende initiativer, samt at I har en genanvendelsesordning for jeres madaffald.

REFOOD mærket er en tillidsbaseret certificeringsordning. Det er ganske gratis at blive certificeret medlem af mærket, men det kræver dog at I tilslutter jer mindst tre madspildsreducerende initiativer, samt at I har en genanvendelsesordning for jeres madaffald.

Vores mailadresse er info@refoodlabel.dk

REFOOD mærket blev stiftet helt tilbage i 2014. Derfor har vi mange medlemmer, som har været certificeret i mange år.

Det kan være at I har fået nye madspildsreducerende initiativer og derfor ønsker at få et nyt REFOOD diplom. Måske er der kommet nye medarbejdere til, som brænder endnu mere for at mindske jeres madspild, og derfor ønsker i nogle nye materialer, som medarbejderne kan arbejde med. Det kan også være, at I har udvidet med flere restauranter, hoteller, kantiner eller lignende og derfor ønsker at have en ens certificering på tværs.

Eller måske ved I det slet ikke om I er certificerede, fordi aftaler og systemer har det med at gå glemsel i takt med skiftende medarbejdere. I er altid velkomne til at kontakte sekretariaet for at få klarhed over om I er allerede er certificerede.  Hvis I har brug for nye diplomer og stickers, så hjælper vi gerne med det.