Bliv certificeret for jeres indsats mod madspild

REFOOD mærket henvender sig til alle virksomheder med en fødevareproduktion – restauranter, hoteller, storkøkkener, institutioner, kantiner og mange flere. Som medlem af foreningen kan I vise jeres kunder og samarbejdspartnere, at jeres virksomheder gør en forskel for at mindske madspildet i den danske fødevarebranche.

Et medlemskab af REFOOD mærket er helt GRATIS. Det kræver blot, at I vælger mindst tre madspildsreducerende initiativer blandt vores mange gode forslag, samt at I har en ordning for genanvendelse af madaffald.

Sorter og genanvend madaffald

Sorter og genanvend madaffald

Vælg 3 eller flere initiativer

Vælg 3 eller flere initiativer

Fortæl det til kollegaerne

Fortæl det til kollegaerne

Sammen går vi viralt

Sammen går vi viralt

Få certifikatet

Få certifikatet

Få stickers til vinduerne

Få stickers til vinduerne

Branding på Sociale Medier

Branding på Sociale Medier

Jeres velkomstpakke

Når I er blevet certificerede medlem af REFOOD mærket, modtager I en velkomstpakke med klistermærker, REFOOD diplom, treatboxe og postkort, som I kan bruge til at synliggøre jeres indsats mod madspild overfor jeres gæster og kunder.

Derudover får I også REFOOD mærket som en digital fil, som kan synliggøre certificeringen på jeres hjemmeside, i nyhedsbrevet eller på menukortet.

Synliggør jeres indsats mod madspild med REFOOD mærket

| Stickers og fil |

Klistermærket bruger vores medlemmer blandt andet til at hænge i deres vinduesparti ved indgangen til deres restaurant, over buffeten i deres kantine, eller på kølemontren.

| Diplom |

REFOOD diplomet beskriver de madspildsreducerende initiativer, som I har tilsluttet jer. Derfor hænger vores medlemmer det oftest op, så det er synligt for både samarbejdspartnere, kunder og gæster, hvordan de arbejder med at reducere madspild.

| Treat-boxe |

Treatboxen er en erstatning for den typiske doggybag. På den måde kan I tilbyde jeres gæster at tage resterne af et dejligt måltid mad med hjem. På den måde kan du både reducere dig madspild, styrke din grønne profil, supplerer den gode kundeoplevelse og spare penge på affaldshåndteringen.

| Postkort |

REFOOD postkortet deler vores medlemmer ud til gæster og samarbejdspartnere, så de kan vise dem, hvordan deres madaffald bliver genanvendt til nye formål. De kan blandt andet placeres på disken eller i et stativ, så de er let tilgængelige.

På postkortet finder I informationer om, hvor stor en værdi madaffald egentlig giver.

| E-bog |

RETAKE YOUR FOOD WASTE er en e-bog med et nyt mindset og et konkret redskab til, hvordan du får bedre økonomi og mere bæredygtighed i dit køkken.

Bogen kan anvendes som inspiration i køkkenet og som et værktøj til internt at komme i gang med den grønne omstilling.