18. oktober 2021
Affaldshåndtering er vigtigt, men hvordan håndterer vi vores affald bedst? Kan nye, smarte arbejdsgange og bedre indretning af køkkenet reducere affaldsmængden og styrke indsatsen for mere genanvendelse af vores affald? Hvordan får vi overblik over, hvad vi smider ud? Og hvordan kan vores affald gøre nytte i forhold til klimaet.
Alt det og meget mere kan du får svar på, når Daka ReFood, som er medstifter af REFOOD mærket, er værter for den digitale workshop "Affaldshåndtering og indretning af køkkenet" den 2. november 2021 kl. 14.00-16.00
Denne GRATIS workshop er en del af Food & Bio Cluster Denmarks digitale forløb "Udnyt ressourcerne og nedbring madspild i professionelle køkkener", som løbende har udbudt 5 digitale workshops. Her er de sammen med eksperter på området dykker ned i, hvordan den kloge kok arbejder, hvorfor madspildsdagsorden er vigtig, hvordan morgendagens kantine kan indrettes, hvordan vi håndterer emballage og hvad der bliver af dit grønne affald.
DAGENS PROGRAM
14.00 Velkommen til modul 5 i kompetenceforløbet om affaldshåndtering! v/ Lars
Brødsgaard, Daka ReFood og Louise Krogh Johnson, Food & Bio Cluster Denmark
14.10 Smartere arbejdsgange som en vej til mindre spild og mere genanvendelse v/
Conny Hanghøj, Innovation Manager, Food & Bio Cluster Denmark
14.30 Q&A
14.35 Madspildsmålinger som et redskab til at forebygge madspild v/ Mette
Toftegaard Rasmussen, Fødevarefaglig chef, eSmiley
14.55 Q&A
15.00 Planlæg menuer med indsigt i madspild og gæsternes smagspræferencer v/
Nichlas Saul, Direktør og medstifter, FoodOp
15.20 Q&A
14.25 Gør en forskel med jeres madaffald v/ Lars Brødsgaard, Business Unit Director,
Daka ReFood
15.45 Q&A and panel discussion
15.55 Opsamling
16.00 Tak for i dag og på gensyn!
Der kan forekomme ændringer i programmet.
Workshoppen vil blive afholdt i formatet Microsoft Teams, og deltagere vil modtage et link dagen før. Vi anbefaler en god internetforbindelse og et godt web-kamera for at få den bedst mulige oplevelse.
Læs mere om workshoppen og tilmeld dig. Men skynd dig! Der er et begrænset antal pladser
Læs mere
Læs mere
Læs mere